Over ons

Wij zijn twee zussen van 24 en 26 jaar, die met veel liefde en toewijding Surya The Label hebben opgezet. Van jongs af aan zijn wij bezig met de laatste trends en op zoek naar unieke sieraden en kledingstukken. Naast onze passie voor mode, is het reizen ons met de paplepel ingegoten. 

Tijdens onze reizen naar Indonesië, werden we geïnspireerd door de prachtige cultuur en landschappen. Het was tijdens een van deze reisjes dat we werden betoverd door de betekenis en de symboliek van het woord 'Surya'.

In het Indonesisch betekent 'Surya' letterlijk 'zon'. De zon heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Indonesische cultuur en wordt beschouwd als een symbool van energie, kracht en vitaliteit. Het is een bron van inspiratie die in het dagelijks leven wordt geëerd.

Naast warmte en levendigheid symboliseert Surya kracht en moed, en dit is precies wat wij met ons merk willen overbrengen. Met het dragen van Surya The Label willen iedereen laten stralen. Bij het dragen van onze producten hopen we niet alleen kwaliteit te bieden, maar hopen we ook de avonturier en reiziger in jou los te maken. Met onze collecties willen we de veelzijdigheid en schoonheid van verschillende culturen benadrukken, en tegelijkertijd een gevoel van moed en kracht bieden.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis, waarin we streven naar een wereld vol stijl, empowerment en zonneschijn.