Verzending & Retourneren

Verzending 

Bestellingen worden gratis verzonden!

Surya The Label doet haar best om de bestelling zo snel mogelijk gereed te maken. Bestellingen worden doorgaans binnen 3 werkdagen verzonden. Mocht dit anders zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op via de mail of zal het vermeld staan op de website. 

Surya The Label verzendt momenteel alleen binnen Nederland. 

Retourneren

Bij Surya The Label heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na de verzenddatum te retourneren. Gedragen oorbellen, armbanden, ringen en kettingen kunnen om hygiëne redenen niet geretourneerd worden.

Retourneren is op risico en kosten van de klant. Stuur je bestelling op de volgende manier retour:

  1. Vul het retourformulier in en voeg deze bij de verpakking. Zonder retourformulier kunnen wij geen geld terug overmaken.
  2. Verpak het pakket zorgvuldig, zodat de artikelen geen schade kunnen oplopen bij de verzending.
  3. Meld je retour aan via suryathelabelinfo@gmail.com, daarna ontvang je het retouradres. 
  4. Bewaar je tracking gegevens goed en volg je retour, zodat je ons op de hoogte kunt brengen als je retour bezorgd wordt bij een ander adres of pakketpunt.
  5. Je ontvangt het geld van de geretourneerde items binnen 14 dagen na levering op het retouradres terug op dezelfde wijze als het betaald is. 

Let op: 

  • Sale items kunnen niet geretourneerd/geruild worden.
  • Apart geplaatste bestellingen kunnen niet samen teruggestuurd worden.
  • Mocht het item beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het item te verkopen, dan kunnen we waardevermindering van het item doorberekenen of wordt het product teruggestuurd. Behandel de items dus met beleid en zorg ervoor dat deze tijdens een retournering goed verpakt is.

Voldoet het product hier niet aan, dan kunnen wij het niet aannemen

Download hier je retourformulier.